5 sanningar

1. Jag tycker spolarvätska luktar gott.
2. Jag hade en period då jag gick runt och tuggade på plastskedar.
3. När jag var liten var jag rädd för krokodilerna som fanns under min säng.
4. Jag får kväljningar bara genom att känna lukten av blodpudding.
5. Detta blir mitt sista inlägg för jag tänker sluta blogga och göra något vettigt utav den tiden istället, så ha det gött!

Warhorse


Filmen handlar som en pojke och hans häst som är oskiljaktiga, fram tills den dagen hans far säljer honom till den brittiska armén underförsta världskriget för att kunna betala hyran på gården.
Pojken är för ung för att gå med i kriget men beger sig ändå till Frankrike för att hämta hem sin vän.

En mycket bra film!

Tummen upp för Fuji

Slutade tidigare idag, hade inte mycket att göra så hann precis med tvåtåget hem.

När jag kom hem låg två feta kuvert på bordet ifrån Fuji, var alla bilder till mitt projektarbete som kommit. Så det har jag suttit och pillat med sen jag kom hem. Har sagt det förr och säger det igen, Fuji har grymt bra service!! Beställde bilderna i torsdags sent på kvällen, så det tog två arbetsdagar så landade dom i brevlådan. Pluspoäng!

Nu blir det lite träning på crosstrainern, sen dusch och lite One Tree Hill.

Jocke

Sitter ensam hemma hos Fredrik och äter frukost. Eller ja, ensam och ensam, denna lilla filuren håller mig sällskap.
I börja gillade jag honom inte alls efter en liten incident när jag stack in fingret för att klappa honom, och istället fick ett nyp i fingret. Men nu går det bra, han är faktiskt ganska rolig för han hoppar till matskålen och tar massa mat som han håller i munnen. Sen hoppar han till spegeln som han slänger maten på, han verkar tro att det är hans kompis för han brukar sitta och prata och gosa med den haha.

Söndagsgott


Lyckad 20 årsfest

Ligger helt utslagen i sängen och vill aldrig gå härifrån. Hade en riktigt rolig kväll igår! Träffade folk jag inte träffat på länge, och alla hade verkligen jätterolig!

Idag kommer vi nog inte göra något vettigt, blir att se på film och om vi orkar ta en tur ut i det härliga vårvädret.

Lördag 17 mars

Sitter på jobbet och har lunch, är en hel del att göra idag men det är bra för då går tiden fort. Har hunnit göra denna begravningsdekoration.Och efter mycket om och men så lyckades jag få ledigt, så ikväll ska jag ha riktigt roligt på 20årsfesten!

Dagens tumme ner

Något jag verkligen inte kommer sakna nu när jag snart går ur skolan är de förbannade tågen. Idag när jag kom till perrongen för att åka hem så tyckte jag att det var ovanligt lite folk jämfört med hur mycket det brukar vara. Så jag klickade in på Sj:s hemsida på mobilen och det visade sig att tåget var inställt!

Men tur som jag hade var Fredriks mamma i stan så liftade med henne hem. Blir så förbannat trött, nu klarade jag mig ganska bra men tycker synd om dom stackarna som stod ute i kylan till strax efter halv fem då det kom ersättningsbussar.

Förövrigt har det varit en seeeeg dag! Har sett när resten utav klassen gjort sina demostrationsredovisningar, vilket betyder att vi suttit ner hela dagen. Och min demostration i tisdags gick faktiskt bra, kändes bra i alla fall men får se vad läraren tycker.

Helgen ser ut som sådan att i morgon blir det praktik, sedan jobb både lördag, söndag. Och på lördag kväll blir det 100-årsfest på bullaregården. Är 5 tjejer som fyllt 20 som ska ha ett hejdundrans kalas, najs!


Väntar på bussen


XOXO

Fick ett ryck och har dammsugit hela nedervåningen, matat alla djuren, diskat i ordning i köket och dammsugit mitt rum. Fattar inte var energin kom ifrån, kanske var det glädjen av att vi börjar 12.30 i morgon och veta att man inte behöver stå upp vid halv sex? vem vet.

Just nu sitter jag och klurar på en uppgift där en del måste vara klar till i morgon, eftersom vi fick jobba hemifrån i morgon på lektionen så gör jag den nu istället och tar mig en go sovmorgon istället. Mmmm marabou!

Nytränad och nyduschad

Som rubriken lyder så har jag nyss kommit ur duschen efter lite träning, och nu ska jag se ett avsnitt utav One Tree Hill sen ska jag faktiskt lägga mig. Är jättetrött och har mycket att göra under veckorna framöver, ska jobba lördag-söndag två helger i rad nu och med skola+praktik på det så är jag inte ledig på ett bra tag så behöver all sömn jag kan få så jag inte går in i väggen haha.

Och i morgon är det demopresentation i skolan. Uppgiften gick ut på att man skulle börja bygga en konstruktion efter fantasi och inspiration, sedan ska man förbereda så mycket som möjligt för att sedan demonstrera hur man gör för klassen. Ser mig själv stå där med hela klassen runtom som stirrar på vad jag gör, hur jobbigt kommer inte det vara? Och det ska ta runt 30 minuter per person, men är faktiskt hittills nöjd med min konstruktion så får hoppas att det går bra!

Sanctum - bra film!


Påväg till skolan


New cloths

Påväg hem efter ett torpbesök, fixat fotoalbum till projektarbetet och hittade även dessa snygga kläder+halsband som får följa med i resväskan till Grekland :) supernöjd!

Obeskrivlig


Tackfest

Nyss hemkommen ifrån jobbet, ska duscha och göra mig i ordning för om någon timme bär det av till bullargården på tackfest. Är så otaggad just nu så det finns inte! Men hoppas på en trevlig kväll :)

Ovälkommen gäst

Här har ni anledningen till att jag är livrädd för att gå ut och gå här hemma ensam. Vågar knappt gå utanför dörren när det är mörkt, och nu kommer jag knappt våga gå ut mitt på ljusa dagen med tanke på att en varg spatserade 150 meter ifrån huset i eftermiddags!

Dörrarna på bussen öppnas och stängs

Blev en fortsättning på rubriken jag skrev igår, sjöng alltid den låten i bussen när vi var små haha. Men i alla fall så sitter jag på bussen påväg hem till Fredrik efter en dag på praktiken. Har varit massa att göra idag och det känns som att dagen har gått väldigt fort. Men det är väl bra?

Ikväll är det inget inplanerat på schemat, ska bara ta det lugnt och ladda inför en jobbdag i morgon då jag känner på mig att det kommer vara full fart på jobbet. Och i morgon kväll blir det tackfest på bullaregården.

Just det glömde berätta hur det gick på vårdcentralen igår. Fick ta blodprover som dom ska skicka iväg och kolla upp och sedan lyssnade han på lungorna. Lät normalt och värdena var normala, så hör dom inte av sig inom två veckor så är jag allt normalt. Lyckades även skämma ut mig framför den unga och SNYGGA läkaren. Sååå typiskt.

Nagellack


Hjulen på bussen snurrar runt runt runt

Har precis satt mig på bussen som ska ta mig till Tanum, ska till vårdcentralen och kolla upp min hosta jag inte blivit av med efter jag haft mycoplasma. Och det var 1.5 månad så dom tyckte att jag ska kolla upp det. Hann till skolan och kom igång med ett nytt projekt vi börjat med i alla fall, bättre det än ingenting.

Wallander - Vittnet


Såg denna filmen härom dagen, riktigt spännande!


Sick

Ligger hemma och är sjuk idag. Mådde inte så bra under dagen igår och när jag kom hem så hade jag feber, hade fortfarande feber igår kväll men inte lika mycket. Bestämde mig ändå för att stanna hemma så nu ligger jag under mitt älskade duntäcke och det känns som att jag kan sova i ett par timmar till.

Ska ägna dagen åt att redigera alla bilder jag ska ha till mitt projektarbete, hade redan börjat med det men så fick jag virus på datorn som gjorde att den fick köras om helt och hållet. Och smart som jag är så hade jag inte säkerhetskopierat dom... Så inom kort när alla är färdigredigerade så ska jag skicka iväg dom så att jag får hem dom i bilder, det enda problemet är att jag inte hittat något bra fotoalbum ännu. Men det grer sig!

Blue flower



Tränat

Nyss tränat på crosstrainern, blev en halv mil. Ligger och vilar upp mig lite sedan blir det lite andra övningar. Måste ju komma i form till utomlandsresan!

Början på en skitmånad

Ligger nyvaken hemma hos Fredrik och njuter av att ha sovmorgon. Vaknade vid halv sex när Fredriks larm ringde, usch stackarn.

Har legat och funderat nu på morgonen och kommit fram till att mars är kommer för mig bli en jäkla skitmånad. Händer inget roligt, jo förresten en 20 årsfest ska jag faktiskt på. Men annars så jobbar jag varje helg nu i mars. Ska ju absolut inte klaga för det är ju bra med pengar, men hade velat att det hände något mer som jag verkligen kunde se fram emot. Men icke.

Nä nu ska jag tvinga mig att stå upp så jag kan få lite frukost i magen.

Trerätters kalas

Hade en riktigt trevlig fredag kväll då Fredrik, Lucas och Jennifer kom hit. Lagade mat som bestod utav kebab, med sallad mm. i pitabrö. Var flera år sedan jag åt det senast och det var gudomligt gott!
Sedan såg vi på film, eller man kan mer säga att jag såg på film då resten utav gänget somnade när vi kommit halvvägs in i filmen...

Igår kväll så var min faster här, hon har nyss fyllt år så vi bjöd henne på trerätters. Till förrätt blev det tunnbrödskorgar med räkröra, till huvudrätt fläskfiolégryta med pasta och till efterrätt hallon och persikopaj. Riktigt gott och lyckat blev det!

Min och Fredriks förrätt, tunnbrödskorgar

Nu har jag suttit och kollat annonser på blocket för att jämföra priser och se vad jag kan få sålt min moped för, så nu är priset satt och i veckan blir den såld, gött!


En gång i Phuket


Snart helg

Hann inte att blogga alls igår men hade fullt upp hela dagen. Gjorde brudbukett igår som faktiskt blev nöjd med. Sedan när jag kom hem blev det hastigt bestämt att vi skulle på bio med pappas familj, så blev en snabbdusch och sem raka vägen till Grebbestad. Såg En gång i Phuket och den var jättebra!Nu sitter jag på jobbet med bra sällskap och gås precis ätit. Sen blir det hem och fixa sig, till kvällen kommer Fredrik, Lucas och Jennifer för lite matlagning och film. Ska bli trevligt!


RSS 2.0